WIE ZIJN WIJ?

Het bedrijf “Van Harlingen Grondwater Management’’ is gestart door ing. Stef van Harlingen. Het bedrijf is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op 5 december 2002, waarna het bedrijf is opgestart als eenmanszaak, maar in de loop van 2005 omgezet naar een Besloten Vennootschap; Van Harlingen Grondwater Management B.V.

Na circa 15 jaar in Vogelenzang te hebben gezeten aan de Deken Zondaglaan 51 en 98 zijn we verhuisd naar de Mariastraat 44 in Hillegom. In dit mooie pand zitten we met ongeveer 10 personeelsleden op de benedenverdieping. Hard werken wordt hier afgewisseld met een gezellige sfeer en een potje tafelvoetbal.

Door de ervaring van Stef binnen de bodemenergie weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om kwaliteit af te leveren. Werkzaamheden worden bij ons daarom goed gecontroleerd volgens ons kwaliteitssysteem, iets waar Stef zeer tevreden over is. Het serieus werken is goed vol te houden, daar er ook een gezellig werksfeer hangt. We staan onze klanten graag vriendelijk te woord en leveren graag goede service zodat projecten op een prettige manier kunnen worden gerealiseerd.

Sinds het bedrijf is gaan groeien zijn er ook meerdere activiteiten bijgekomen. Door het verbreden van onze kennis door nieuwe projecten en uitdagingen aan te gaan, hebben we nu een groter scala aan verschillende diensten die we uitvoeren. Toch blijft onze corebusiness bodemenergie, maar blijven we openstaan voor nieuwe uitdagingen en innovatieve projecten.

Mocht u meer over VHGM en onze werkzaamheden willen weten, dan nodigen wij u van harte uit eens rond te kijken op onze website. Kunt u niet vinden wat u zoekt neemt u dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren.