WERKEN BIJ VHGM

VHGM is een bedrijf dat 15 jaar geleden is ontstaan uit het idee en de passie om bij te dragen aan de verduurzaming van de maatschappij. Sindsdien houden we ons bezig met duurzame oplossingen op het gebied van bodemenergie, met name koude- en warmteopslagsystemen.

Momenteel bestaat onze multidisciplinaire Organisatie uit een kleine 10 personen en pakken we zowel zelfstandig als met elkaar de Projecten op. Er heerst bij VHGM een open en informele sfeer waar hard werken afgewisseld wordt met een kop koffie en wat lekkers. We vinden humor belangrijk en zo nu en dan wordt er een potje tafelvoetbal gespeeld.

Naar de toekomst kijkende zijn we bij VHGM erg positief. De overheid heeft recentelijk besloten dat vanaf 2020 alle nieuwe gebouwen in Nederland bijna energie neutrale gebouwen moeten zijn (BENG). Dit vinden wij natuurlijk een enorme positieve ontwikkeling omdat dit op het gebied van Bodemenergie erg veel perspectief biedt.

We zijn dan ook hard op zoek naar technici met een passie voor duurzaamheid die het een uitdaging vinden om samen met ons mee te groeien. Werp dus vooral een blik op de vacatures hieronder.

Wij zijn momenteel opzoek naar:

(geo)hydroloog / bemalingsadviseur

bekijk de vacature

Werktuigbouwkundig adviseur

bekijk de vacature

Stage werktuigbouwkunde of een energie gerelateerde achtergrond

bekijk de vacature

Ontwikkelingsmogelijkheden personeel

Diverse projecten

Opleidingsmogelijkheden

Fijne werkomgeving

Werksfeer

Werkplezier

Teamwork

Innovatie

Verantwoordelijkheid