WERKEN BIJ VHGM

VHGM is een ontwerp- en adviesbureau gericht op lokale energieoplossingen met bodemenergie en aquathermie. We zijn opgericht sinds 2002 en werken met specialistisch team vol passie aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Er heerst bij ons familiebedrijf een open en informele sfeer waar hard werken afgewisseld wordt met een kop koffie en wat lekkers. We vinden humor belangrijk en zo nu en dan wordt er een potje tafelvoetbal gespeeld. Naast de dagelijkse werkzaamheden besteden we veel tijd en aandacht aan (zelf)ontwikkeling, groei en verbinding.

Naar de toekomst kijkende zijn we bij VHGM erg positief. De overheid heeft recentelijk besloten dat vanaf 2020 alle nieuwe gebouwen in Nederland bijna energie neutrale gebouwen moeten zijn (BENG). Daarnaast zal minimaal 25% van de bestaande bouw worden voorzien van bodemenergie en aquathermie.

We zijn dan ook geregeld op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor duurzaamheid die het een uitdaging vinden om samen met ons mee te groeien. Werp dus vooral een blik op de vacatures hieronder, maar laat je zeker niet tegenhouden wanneer jij je bij ons vindt passen!

Wij hebben momenteel deze vacatures openstaan:

Geohydroloog
Medewerker HR
Werktuigbouwkundig Adviseur
Projectleider Gesloten Bodemenergie
Afstudeeropdracht – Ontwerp Gesloten Bodemenergiesysteem en monitoring
Civiel Ingenieur Aquathermie (HBO – 38 uur p.w.)

Ontwikkelingsmogelijkheden personeel

Diverse projecten

Opleidingsmogelijkheden

Fijne werkomgeving

Werksfeer

Werkplezier

Teamwork

Innovatie

Verantwoordelijkheid