Vacature Adviseur Bodemenergie

Energietransitie

Als adviseur bodemenergie draag je bij aan de energietransitie. Voor onze opdrachtgevers zoals ontwikkelaars, installateurs/adviesbureaus en boorbedrijven werken we aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. We staan voor de uitdaging onze CO2 uitstoot te verminderen en de vraag is wat jij hierin kunt betekenen. Zowel nieuwbouw als de bestaande bouw moet voorzien gaan worden van duurzame klimaatinstallaties. Al die gebouwen hebben een energievraagstuk dat jij in het team van VHGM gaat oplossen. Dit doe je door samen met je collega’s een ontwerp te maken van een bodemenergiesysteem. Vervolgens bedenk je binnen het team of dat het beste kan met een open of gesloten systeem of wellicht in een combinatie met een oppervlaktewatersysteem. Het leuke is dat je dit voor projecten in de utiliteit gaat doen, maar ook voor woningen, kantoren en zelfs hele wijken.

Ook help je mee met het onderzoeken en inventariseren van gebieden/wijken voor de Regionale Energie Strategie. Met dit onderzoek wordt mede door jou een plan gevormd om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Dit plan gebruikt de gemeente voor hun energiestrategie waar jij dus je steentje aan hebt bijgedragen.

Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van het verduurzamen van de gebouwde omgeving en heb je affiniteit met techniek/energie? Vind je warmtepompen/bodemenergie interessant en ben je bereid om hier meer over te leren? Dan hebben we je graag in ons team waar jij je talenten verder kunt uitdragen!

Dit is wat je kunt doen

Schrijf een motivatiebrief over hoe jij de energietransitie voor je ziet en wat jij hiervoor binnen VHGM wilt betekenen. Stuur deze met je CV op naar Recruitment@VHGM.nl