Engineer duurzame energietechniek

Energietransitie

We staan voor de uitdaging onze CO2 uitstoot drastisch te verminderen en de vraag is wat jij hierin kunt betekenen. Zowel nieuwbouw als de bestaande bouw moet voorzien gaan worden van duurzame energieoplossingen. Al die gebouwen hebben een energievraagstuk dat jij binnen het team van VHGM gaat oplossen. Als specialist duurzame energietechniek ontwikkel je samen in een specialistisch team duurzame energieconcepten gericht op bodemenergie en aquathermie.

Wie jij bent?

Je bent een specialist met een HBO/WO diploma op het gebied werktuigbouw/energie-/installatietechniek met minimaal 3 jaar werkervaring. Je hebt net als wij passie voor de techniek en voor duurzaamheid en past jouw technische kennis graag toe in je werk. Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen binnen een groeiend ontwerp- en adviesbureau in een team waar veel samen wordt gewerkt. Je rekent, ontwerpt, tekent, monitort, optimaliseert en rapporteert energiecentrales.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een familiebedrijf bestaande uit 20 collega’s. Voor ons is een goede sfeer en werkplezier heel belangrijk, maar wel met de nodige uitdaging in het werk. Hiervoor werken we veel aan persoonlijke en technische ontwikkeling en vinden we het belangrijk ruimte te bieden voor jouw talenten. De werkzaamheden verricht je thuis en vanaf kantoor met een werkweek van 4 of 5 dagen. Over je werkvergoeding en andere arbeidsvoorwaarden vertellen we je graag meer!

Dit is wat je kunt doen

Schrijf voor 15 december een motivatiebrief over hoe jij je kennis en passie in wilt zetten binnen de energietransitie. Stuur deze met je CV op naar Recruitment@VHGM.nl