Klimaat Engineer 2017-10-04T09:34:49+00:00

Klimaat Engineer

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

We hebben in ons kantoor in Hillegom een extra werkplek gemaakt. En niet zomaar een werkplek, maar eentje die jij mag innemen. Hiervoor moet je je natuurlijk wel kunnen vinden in ons profiel!

Actief familiebedrijf

Wij zijn een echt familiebedrijf dat inmiddels niet meer alleen uit familie bestaat. Al lijkt het op kantoor nog wel eens zo te zijn. Hard werken wordt dan ook afgewisseld met humor en gezelligheid. We houden ons al 15 jaar bezig met de verduurzaming van Nederland en dat doen we voornamelijk op het gebied van bodemenergie.

Afgelopen periode is er een hoop veranderd, zowel binnen ons bedrijf als in de markt. Ons doel is om meer interessante projecten te realiseren, te blijven innoveren en meer in het buitenland actief te zijn.

Daar hebben we jou voor nodig!

Je werkt samen in een enthousiast (vrij jong) team vanuit ons kantoor in Hillegom met projecten door heel Nederland. Mocht je nog niet zoveel kennis hebben van bodemenergie dan wordt samen met jou een opleidingstraject uitgestippeld. We vinden het prettig om jouw persoonlijke doelstellingen samen met je te realiseren. Hierin zal je, binnen een relatief klein bedrijf, de vrijheid ervaren om je te ontwikkelen en plezierig te kunnen werken.

Wat doe je:

Je bent als techneut bij VHGM onderdeel van een multidisciplinair team en houd je van A tot Z bezig met zowel kleine als grote projecten. Voor deze projecten bedenk en ontwerp je energieconcepten voor bodemenergiesystemen, zowel boven- als ondergronds. Je hebt contacten met opdrachtgevers en aannemers om het werk tot een compleet werkend systeem te maken. Tijdens dit proces houd je de voortgang in de gaten, woon je overleggen bij en voer je op locatie controles uit. Wanneer het systeem eenmaal in werking is getreden, monitor je de werking hiervan en doe je, waar nodig, optimalisaties.

Belangrijk is dat je geïnteresseerd bent in duurzaamheid, energie en klimaatinstallaties waarbij je pragmatische oplossingen aan het bedenken bent voor innovatieve projecten.

Verder wordt bij VHGM hard werken afgewisseld met een bakje koffie, wat lekkers en leuke bedrijfsuitjes. Daarnaast bestaat er altijd de mogelijkheid dat je uitgedaagd wordt voor een potje tafelvoetbal.

Wij zoeken:

VHGM bestaat momenteel uit een team van 10 mensen en we zien graag een nieuwe collega ons team versterken. Een aantal zaken binnen deze functie op ons kantoor in Hillegom zijn belangrijk:

– HBO werk- en denkniveau;

– Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

– Je vindt het leuk en bent in staat om een adviserende rol op kantoor te bekleden;

– Met jouw technische kennis een bijdrage wil je een bijdrage leveren op het gebied van duurzaamheid.

Of je nu 0 of 5 jaar werkervaring hebt, affiniteit met ons werk is het belangrijkst. De rest leren wij je!
Groei jij mee?

Lijkt het jou een uitdaging om tot op de bodem bezig te zijn met duurzaamheid? Bel/WhatsApp naar (06) 25 47 71 83 of stuur een e-mail naar Recruitment@VHGM.nl