Vacature marketing en communicatie specialist

 

Passie

Help je ons mee met jouw kwaliteiten als marketing en communicatie specialist en je passie voor duurzaamheid? Als specialistisch advies- en ontwerpbureau houden wij ons bezig met lokale energieoplossingen gericht op bodemenergie en aquathermie. Momenteel werken wij met 20 specialisten met een grote passie voor duurzaamheid en techniek. En dat is de komende jaren nog hard nodig!

Wie jij bent?

Je bent een vrouw of man met een marketing en/of communicatie achtergrond (minimaal HBO werk/denkniveau). Bij voorkeur heb je een paar jaar werkervaring of werk je als freelancer. Je bent goed met het schrijven van teksten, kan overweg met WordPress en grafische tools en houdt een contentkalender en onze Socials bij. Je vindt het een uitdaging en beschikt over de communicatieve skills om onze technische, specialistische kennis over te brengen aan onze (potentiële) klanten en derden. Je organiseert inbreng voor webinars en verzorgt de deelname van VHGM aan beurzen en evenementen. Klanten binden doe je vooral door het bieden van relevante informatie. Het opzetten van sjablonen voor infographics, whitepapers en social-media die er toe moeten bijdragen dat de professionele uitstraling van VHGM versterkt wordt.

De functie omvat werkzaamheden voor ca. 12 tot 20 uur in de week. Maar mocht je meer talenten hebben die je niet onbenut wilt laten dan is het mogelijk om meer uren te werken. Denk hierbij aan commerciële activiteiten of projecten.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een familiebedrijf. Voor ons is een goede sfeer en werkplezier heel belangrijk, maar wel met de nodige uitdaging in het werk. Hiervoor werken we veel aan persoonlijke en technische ontwikkeling en vinden we het belangrijk elkaars talenten te benutten. De werkzaamheden verricht je thuis en vanaf kantoor. Over je werkvergoeding en andere arbeidsvoorwaarden vertellen we je graag meer!

Dit is wat je kunt doen

Schrijf voor 15 december een motivatiebrief met daarin jouw passie voor duurzaamheid en techniek. Stuur deze met je CV op naar Recruitment@VHGM.nl