Werktuigbouwkundig Adviseur 2017-05-11T10:00:02+00:00

Werktuigbouwkundig Adviseur

Werktuigbouwkundig adviseur

VHGM haalt energie naar boven!
Ontstaan uit een idee en de passie om de maatschappij een oplossing te bieden op het gebied van duurzaamheid, dat is VHGM. Momenteel houden we ons al ruim 10 jaar bezig met de verduurzaming van Nederland en dat doen we voornamelijk op het gebied van bodemenergie, zoals bijvoorbeeld koude- en warmteopslagsystemen. Om de steeds maar groeiende vraag naar duurzame oplossingen een antwoord te bieden, zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Wie ben je?
Een enthousiaste en pragmatische werktuigbouwkundige met een passie voor duurzaamheid! Heb jij een passie voor duurzaamheid en wil je graag meedenken en meewerken aan schone energieoplossingen voor de toekomst? Dan zoeken wij jou! Je vindt het leuk om innovatief bezig te zijn met verschillende energiesystemen. Door in een hecht team te werken ben je in staat om op elke vraag een duurzaam antwoord te vinden. Daarnaast heb je een werktuigbouwkundige achtergrond en het liefst ervaring binnen de energie- of installatietechniek, mocht het zo zijn dat je al ervaring hebt op het gebied van bodemenergie, dan is dat natuurlijk helemaal top!

Wat doe je:
Als werktuigbouwkundig adviseur bij VHGM ben je onderdeel van een multidisciplinair team en houd je je van A tot Z bezig met zowel kleine als grote projecten. Voor deze projecten bedenk en ontwerp je energieconcepten voor bodemenergiesystemen, zowel boven- als ondergronds. Samen met een projectteam ga je deze concepten vervolgens realiseren. Tijdens dit proces houd je de voortgang in de gaten, woon je overleggen bij, voer je op locatie controles uit en schrijf je adviesrapporten. Wanneer het systeem eenmaal in werking is getreden, monitor je de werking hiervan en doe je waar nodig aanpassingen.Verder wordt bij VHGM hard werken afgewisseld met een bakje koffie en wat lekkers, daarnaast wordt er af en toe gebruik gemaakt van de tafelvoetbaltafel.

Wij zoeken:
VHGM bestaat momenteel uit een kleine 10 man en we zien graag een nieuwe collega ons team versterken. Een aantal zaken binnen deze functie op ons kantoor in Vogelenzang zijn belangrijk:
– HBO werk- en denkniveau;
– Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
– Je vindt het leuk en bent in staat om een adviserende rol te bekleden;
– Met jouw technische kennis een bijdrage willen leveren op het gebied van duurzaamheid.

Lijkt het jou een uitdaging om tot op de bodem bezig te zijn met duurzaamheid? Bel/WhatsApp naar (06) 25 47 71 83 of stuur een e-mail naar Recruitment@VHGM.nl