Stage werktuigbouwkunde of met energie gerelateerde achtergrond

VHGM haalt energie naar boven!
Ontstaan uit een idee en de passie om de maatschappij een oplossing te bieden op het gebied van duurzaamheid, is VHGM ruim 15 jaar geleden opgericht. Hoewel we een ingenieursbureau zijn dat zich voornamelijk bezig houdt met advies-, vergunning- en ontwerpwerkzaamheden met betrekking tot bodemenergie, zijn we geregeld betrokken bij de uitvoering van projecten in een adviserende rol.

Jij bent:

Een leergierige en enthousiaste student met een interesse in duurzaamheid. Heb jij een werktuigbouwkundige of energietechnische opleiding, ben je geïnteresseerd in duurzaamheid en lijkt het je leuk om mee te lopen in de dagelijkse werkzaamheden van een advies- en ingenieursbureau, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wat ga je doen:
VHGM is een bedrijf met projecten door heel Nederland. De projecten variëren van groot tot klein, maar hebben allemaal te maken met bodemenergiesystemen. Vanaf het begin van de stage zal je betrokken worden bij de lopende projecten en als je er klaar voor bent kun je zelfstandig werkzaamheden oppakken. Zo zal je je bezighouden met het ontwerp, realisatie, monitoring en beheer van systemen. De werkzaamheden die je bijvoorbeeld gaat doen bestaan uit het maken van berekeningen, monitoren van bestaande systemen, opnames van technische installaties en werktuigbouwkundige tekeningen controleren. Er hangt bij VHGM een fijne sfeer en doordat we een wat kleiner bedrijf zijn kun je makkelijk al je vragen stellen. Verder vinden we humor belangrijk en wordt er zo nu en dan een potje tafelvoetbal gespeeld.

Kom je bij ons leren?
Ben jij een enthousiaste en leergierige student met interesse in duurzaamheid en lijkt het jou leuk om bij ons ervaring op te doen? Geef mij (Dick van Harlingen) een belletje of WhatsApp naar (06) 25 47 71 83 of stuur een e-mail naar Recruitment@VHGM.nl